Spray Tan är det mest effektiva och hälsosamma sättet att bli brun på och har därför blivit mer och mer populärt. Har du svårt att få en naturlig gyllene färg eller inte vill utsättas för solen/uv-strålar, då kanske spraytanning är något för Dig.

Hur går en spray tanning till?
Vi använder oss av manuell HVLP Spray Tanning som är den bästa och senaste tekniken inom brun utan sol metoden.
Genom att vi manuellt utför HVLP spray tanning får du det absoluta bästa resultatet i jämnförelse med soldush-kabiner där det lätt kan bli fläckigt och orange.

Det finns många anledningar till att välja Spray Tan:

• Spray Tan föråldrar INTE din hy
• Våra Spray tan vätskor innehåller anti-age.
• Spray Tan tonar ner ytliga blodkärl, åderbrock eller andra ytliga deffekter på hyn
• Våra vätskor ger inga orange toner och är 100% naturligt
• Det tar max 5 min att få en perfekt gyllene solbränna

Före behandlingen:

 • Rengör och peela huden helst dagen innan spraytan behandlingen sker eller  minst 2-timmar innan. Smörj sedan på med en mild bodylotion utan parfym för att undvika att bli torr på hyn.
 • Avlägsna noggrant smink och andra produkter som deodorant och parfym eftersom det kan orsaka att det blir grönt på hyn.
 • Behöver du vaxa eller raka dig? Gör det helst kvällen innan spraytan behandlingen.
Under behandlingen:
 • Tänk på att sätta på dig mörka, löst sittande kläder. Ingen makeup, parfym eller deo.
 • Du bör ej bära smycken under behandlingen, dessa kan bli missfärgade. Under behandlingen står du i underkläder/bikini, helst mörka. Smörj in naglar med fet kräm, för att undvika missfärgning. Vi säljer engångs- underkläder för 10kr/st.


Efter behandling:

 • Efter behandlingen tar det ett par minuter för färgen att torka så räkna med att stå och lufttorka efteråt.
 • Mycket viktigt att undvika  få vatten på huden innan första duschen då detta  kan orsaka missfärgningar på kroppen.  Undvik även träning direkt efter spray tanbehandlingen minst 2 dagar då svett kan upplösa färgen.
 • Det tar 10-12 timmar innan huden fått full solbränna. Efter att ha låtit det verka in under de rekomenderade timmarna bör du duscha av detta i ljummet vatten för att sen få den solbränna som du önskar. Tänk även på att efter dusch - badda av vattnet med mjuk handduk, undvik att gnugga.
 • Smörj in dig med bodylotion (parfymfri och inte för fet) varje dag för att behålla din bränna längre.
 • En behandling varar i ca 5-7 dagar. För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas redan inom 72 tim, allstå inom 3 dygn för att solbrännan skall vara annu längre ,upp till i ca 2 veckor.
 • Ju bättre du smörjer in din kropp(morgon och kväll) dagarna efter behandlingen, desto längre varar din färg.
 • Vid vaxning, frisörbesök och manikyr samt poolbesök bör detta göras innan spraytan behandlingen.
 • OBS! Vid dåligt väder tag med paraply!
 • Viktigt att ni följer våra rekomendationer för bästa resultat!
 • Vi ger ingen ersättning tillbaka!
Referenser:
The Amplifetes i musikvideon "You/Me/Evolution"

Vicky Blomsten - www.vickyofsweden.se
Jenny Red - www.jennyredmusic.com
Aida Mesic (Bikini fitness festivalen 2013)- missballer.blogg.se

VÅRA FÄRGER

Nr 1 Ligth Tan - En naturlig färg, som  mest passar ljushyade . Den ger en lätt naturlig solbränna. Ger inga orange toner.

Nr 2 Medium Tan - En djupare naturlig färg, som passar från ljushyade till mörkhyade hudtyper. Ger inga orange toner. Vi kategoriserar solbrännan som "svensk sommar".

Nr 3 Dark Tan - En mörk färg som passar alla hydtyper. Den ger en gyllene brun färg. Ger inga orange toner. Vi kategoriserar solbrännan som "en vecka i Mallorca"

Nr 4 After dark - Den absolut mörkaste färgen. Passar till dom som vill ha en intensiv gyllene brun färg. Ger inga orange toner. Vi kategoriserar solbrännan som "2 veckor i Thailand"

Vänligen fråga oss om färgerna vad som passar din hydtyp och gå efter våra rekommendationer.

FRÅGOR OCH SVAR OM SPRAY TAN

1. Vad är en spray tanning?
Svar: En spray tanning är en behandling som gör huden brun på några minuter, en avancerad brun utan sol behandling.

2. Jag är rädd att det ska bli fläckigt, blir man det?
Svar: Nej det blir inte fläckigt! Vi använder av oss manuell "HVLP SPRAY TANING", med detta sätt blir en spray tanning jämn och fin resultat, eftersom vi har kontroll när vi spray tannar på kroppen. På soldusch- kabiner finns det risk att bli fläckigt eftersom det inte finns någon som kan ha kontroll över spray tanningen. Då finns det risk att det kommer för mycket på kroppen och därmed orsaka "ränder". Läs fråga nr.5 för att undvika att bli fläckig.

3. Hej, jag är en tjej som skäms att stå avklädd, är ni tjejer som utför behandlingen?
Svar: Ja, vi är tjejer som spraytannar!

4. Jag har Vitiligo en sjukdom som visar sig som bortfall av pigmentering i huden. Min fråga är, kan jag spray tana mig trotts detta? jämnar det ut min färg?
Svar : Vitiligo är en fläckvis förlust av pigmentceller i ytterhuden. Avsaknaden av melanin gör att huden inte reagerar vid exponering i solen och dessa pigmentlösa fläckar har en ständigt vitare nyans. Hursomhelst reagerar proteinet i huden på dessa områden med DHA och får färg. Det är omöjligt att precis matcha tonen med intensiv solbränna men det är fullt möjligt att uppnå en fin, något ljusare solbränna på dessa områden med en "suddig" effekt.

5. Hur ska jag förbereda mig inför spray tan?
Svar: Det är viktigt att du exfolierar/peela d.v.s. avlägnsar döda hudceller ett par dagar innan spray tan behandlingen utförs. Vi rekommenderar att du använder en tvättlapp för att få bästa resultat. Om spray tanningen appliceras på ojämn hud, kommer de äldre döda hudcellerna att komma fram först och då kan solbrännan se ojämn och  "fläckig" ut.

6. Hur länge håller en spraytan?
Svar: En spray tan behandling sitter i ca 5-7 dagar. Upprepar du behandlingen inom 3 dygn så håller solbrännan i ca 7-13 dagar.

7. Jag ska på fest idag om 6 timmar, känner mig blek! Kan jag göra spray tan idag eller är jag för sent ute?
Svar: Nej, du kan faktist göra den redan några timmar innan festen börjar. Vi har en nyhet, EXPRESS Tan som du endast behöver låta  verka från 3-7 timmar.

8. Kan man sola ute eller i solarium efter att jag har gjort spraytan?
Svar: Spray tan ger inget skydd mot solen ,därför bör du alltid skydda dig med solskyddsfaktor. Man ska helst undvika att sola solarium eller ute då det finns risk för att bli fläckig då man kan svettas. Men vill man göra det ändå så sker det på egen risk!

9. Kommer jag lukta illa efter att ha gjort en spray tan?
Svar: Våra Spray tan vätskor ger en doft av björnbär, chocklad, vanilj ,körsbär och jordgubb beroende på vilken färg du väljer.