Spray Tan är det mest effektiva och hälsosamma sättet att bli brun på och har därför blivit mer och mer populärt. Har du svårt att få en naturlig gyllene färg eller inte vill utsättas för solen/uv-strålar, då kanske spraytanning är något för Dig.

Hur går en spray tanning till?
Vi använder oss av manuell HVLP Spray Tanning som är den bästa och senaste tekniken inom brun utan sol metoden.
Genom att vi manuellt utför HVLP spray tanning får du det absoluta bästa resultatet i jämnförelse med soldush-kabiner där det lätt kan bli fläckigt och orange.

Det finns många anledningar till att välja Spray Tan:

• Spray Tan föråldrar INTE din hy
• Våra Spray tan vätskor innehåller anti-age.
• Spray Tan tonar ner ytliga blodkärl, åderbrock eller andra ytliga deffekter på hyn
• Våra vätskor ger inga orange toner och är 100% naturligt
• Det tar max 5 min att få en perfekt gyllene solbränna

Före behandlingen:

 • Rengör & peela huden för att ta bort döda hudceller helst dagen innan (görs enklast med tvättlapp).
   
 • Undvik smink, deoderant & parfym.
   
 • Behöver du vaxa eller raka dig? Gör det helst kvällen innan.
  Tänk på att helst bära mörka löst åtsittande kläder/underkläder. Vi säljer engångs-underkläder för 10kr/st.


Efter behandling:.

 • Undvika att komma i kontakt med vatten i minst 8 timmar. Undvik även träning minst 2 dagar då svett kan upplösa färgen.
   
 • Efter de rekomenderade timmarna kan du duscha. Tänk då på att badda av vattnet med mjuk handduk, undvik att gnugga.
   
 • Smörj in dig med bodylotion (parfymfri och inte för fet) varje dag för att behålla din bränna längre.
   
 • En behandling varar i ca 5-7 dagar. För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas inom 3 dygn för att solbrännan skall vara annu längre.
   
 • Vid frisörbesök, manikyr samt poolbesök bör detta göras innan spraytan behandlingen.
   
 • OBS! Vid dåligt väder tag med paraply!
 • Viktigt att ni följer våra rekomendationer för bästa resultat!
 • Vi ger ingen ersättning tillbaka!
Referenser:
The Amplifetes i musikvideon "You/Me/Evolution"

Vicky Blomsten - www.vickyofsweden.se
Jenny Red - www.jennyredmusic.com
Aida Mesic (Bikini fitness festivalen 2013)- missballer.blogg.se

VÅRA FÄRGER

Nr 1 Ligth Tan - En naturlig färg, som  mest passar ljushyade . Den ger en lätt naturlig solbränna. Ger inga orange toner.

Nr 2 Medium Tan - En djupare naturlig färg, som passar från ljushyade till mörkhyade hudtyper. Ger inga orange toner. Vi kategoriserar solbrännan som "svensk sommar".

Nr 3 Dark Tan - En mörk färg som passar alla hydtyper. Den ger en gyllene brun färg. Ger inga orange toner. Vi kategoriserar solbrännan som "en vecka i Mallorca"

Nr 4 After dark - Den absolut mörkaste färgen. Passar till dom som vill ha en intensiv gyllene brun färg. Ger inga orange toner. Vi kategoriserar solbrännan som "2 veckor i Thailand"

Vänligen fråga oss om färgerna vad som passar din hydtyp och gå efter våra rekommendationer.

FRÅGOR OCH SVAR OM SPRAY TAN

1. Vad är en spray tanning?
Svar: Spraytanning är en quick-fix behandling och det mest effektiva och hälsosamma sättet att bli brun på och har därför blivit mer och mer populärt. Har du svårt att få en naturlig gyllene färg eller inte vill utsättas för solen/uv-strålar, då kanske spraytanning är något för Dig.

2. Hur går en spray tanning till?
Svar: Vi använder oss av manuell HVLP Spray Tanning som är den bästa och senaste tekniken inom brun utan sol metoden. Behandlingen tar ca 5-10 min beroende på om du väljer ansikte/dekoltage, halv kropp eller helkropp.
Genom att vi manuellt utför HVLP spray tanning får du det absoluta bästa resultatet i jämnförelse med soldush-kabiner där det lätt kan bli fläckigt och orange.

3. Hur ska jag förbereda mig inför spray tan?
Svar: Det är viktigt att du exfolierar/peela d.v.s. avlägnsar döda hudceller dagen innan spray tan behandlingen utförs. Vi rekommenderar att du använder en tvättlapp för att få bästa resultat. Om spray tanningen appliceras på ojämn hud, kommer de äldre döda hudcellerna att komma fram först och då kan solbrännan se ojämn och  "fläckig" ut. Undvik deorant och parfym. Behöver du vaxa eller raka dig, gör detta kvällen innan.

4. Hur länge håller en spraytan?
Svar: En spray tan behandling sitter i ca 5-7 dagar. Upprepar du behandlingen inom 3 dygn så håller solbrännan i ca 7-13 dagar.

5. Hej, jag är en tjej som skäms att stå avklädd, är ni tjejer som utför behandlingen?
Svar: Ja, vi är tjejer som spraytannar!

6. Jag har Vitiligo en sjukdom som visar sig som bortfall av pigmentering i huden. Min fråga är, kan jag spray tana mig trotts detta? jämnar det ut min färg?
Svar : Vitiligo är en fläckvis förlust av pigmentceller i ytterhuden. Avsaknaden av melanin gör att huden inte reagerar vid exponering i solen och dessa pigmentlösa fläckar har en ständigt vitare nyans. Hursomhelst reagerar proteinet i huden på dessa områden med DHA och får färg. Det är omöjligt att precis matcha tonen med intensiv solbränna men det är fullt möjligt att uppnå en fin, något ljusare solbränna på dessa områden med en "suddig" effekt.

7. Jag ska på fest idag om 6 timmar, känner mig blek! Kan jag göra spray tan idag eller är jag för sent ute?
Svar: Nej, du kan faktist göra den redan några timmar innan festen börjar. Vi har en nyhet, EXPRESS Tan som du endast behöver låta  verka från 3-7 timmar.

8. Kan man sola ute eller i solarium efter att jag har gjort spraytan?
Svar: Spray tan ger inget skydd mot solen ,därför bör du alltid skydda dig med solskyddsfaktor. Man ska helst undvika att sola solarium eller ute då det finns risk för att bli fläckig då man kan svettas. Men vill man göra det ändå så sker det på egen risk!

9. Kommer jag lukta illa efter att ha gjort en spray tan?
Svar: Våra Spray tan vätskor ger en doft av björnbär, chocklad, vanilj ,körsbär och jordgubb beroende på vilken färg du väljer.