Vårt mål

Vårt mål är att hjälpa dig uppnå en djup, vacker solbränna, genom att sola solarium med måtta.  Vi hjälper dig med våra solarium som passar just din hudtyp för att kunna uppnå den perfekta solbrännan.

Välkommen in på Drop-in eller ring för tidsbokning

031- 21 49 51

Solarium

Hos oss erbjuder vi åtta solariumbäddar i olika styrkor och komfort. Vi har drop-in, klippkort och månadskort som passar just dina önskemål och behov. Vi säljer även populära solariumkosmetik som är hudens viktigaste vård för att hjälpa till att uppnå en vacker solbränna. Våra produkter kommer bland annat från USA och Australien och är godkända produkter inom solarium.

Varför solkräm

Använd med fördel våra solkrämer vid inomhussolning. De är bra både ur hudvårdssynpunkt samt för att uppnå ett bättre solresultat. Hud utan fukt saknar elasticitet och har därför svårt att ta upp melaninet som är det ämne som frigörs vid solning och gör dig brun.  Våra solkrämer tillför huden fukt samtidigt som de förbättrar pigmenteringen. Resultatet blir en djupare och jämnare färgton - solarieljuset och solkrämen arbetar tillsammans. Vi har ett brett urval för att alla ska kunna hitta just sin solkräms-favorit!

 

SOLARIUM + SOLKRÄM= PERFEKT SOLBRÄNNA

 

 

Solariekomsetik

*Aktivator

Ökar pigmentering på kortarts möjliga tid- före solning och rekomenderas för osolad hy.

**Intisivikator

Ökar pigmenteringen och hjälper melaninet att verka på djupet samt bevara färgen. Före solning och rekomenderas på redan solad hy.

***Maximizer

För maximal pigmentering, bryter igenom hudens naturliga barriär. Före solning på mörk, solad hy.

****Tingle

En het tingle effekt ökar hudens blodcirkulation och ger dig en djupare brunfärg som varar längre. Före solning på mörk, solad hy.